Verkoopsvoorwaarden

Dagprijzen worden berekend op basis van onze verkoopsvoorwaarden

Stempel SOLID FUEL (Forvan NV)

verkoopsvoorwaarden

Solid Fuel

Om te lossen moet je een heftruck hebben die minimum 1 Ton kan tillen. Je hebt ook een transpalet nodig om, bij gesloten opliggers, achteraan te kunnen lossen.

 

Volle vrachten uit de Oostbloklanden worden door ons bij ontvangst van de factuur betaald, waarop wij onmiddellijk voor u een factuur opmaken en verzenden met e-mail. Dit wil voor u zeggen dat de vracht binnen enkele dagen gaat aankomen. Dit kan een paar dagen langer duren in zware weersomstandigheden of moeilijke verkeersomstandigheden.

We vragen te betalen binnen de 10 dagen na levering, met bankoverschrijving

(factuurbedrag is netto, transportkosten inbegrepen, korting kontante betaling uitgesloten)

De vrachtvoerder is nooit verantwoordelijk voor onregelmatigheden in de levering, hij wil atlijd zo vlug mogelijk vertrekken om tijdig op zijn laadplaats aan te komen voor een retourvracht. Kan ook zijn dat hij na het lossen een rustpauze heeft.

Alle geschillen terzake moeten we samen op een zo eerlijk mogelijke manier oplossen en naderhand wordt de leverancier, door ons, op zijn verantwoordelijkheden gewezen. Vrachten weigeren is bij ons uitgesloten. Mocht het toch zijn dat ge niet akkoord gaat met de lading dan belt ge ons en kunnen wij de camion naar een andere klant sturen die wel akkoord gaat.

 

Begin september moet uw brandhout voor het winterseizoen binnen zijn. De prijzen beginnen dan drastisch te stijgen en de meeste leveranciers zijn dan nog volgeboekt ook.

 

https://www.lne.be/15-tips-om-binnen-te-stoken

 

Geen verkoop aan particulieren.